Saltdej opskrift opskrifter

Julens bedste kager

Julens bedste kager

For nyligt blev jeg spurgt om, hvad jeg elsker allermest ved julen. Det er et rigtig svært spørgsmål, for julen er fyldt med mange dejlige ting
Til og fra - småkager

Til og fra - småkager

De er selvfølgelig lavet af trylledej (saltdej). I dag har jeg bagt lidt utraditionelt. Jeg har bagt til og fra - småkager, som en lille sød bonus til julegave indpakningen
Kreativ weekend

Kreativ weekend

I søndags lavede vi trylledej/saltdej som Charlie efterfølgende malede. Når efteråret kommer får jeg altid lyst til at være kreativ, så da det regnede det meste af weekenden besluttede Charlie og jeg os for at hygge med lidt små kreative projekter
Leg med saltdej - og kreative ideer

Leg med saltdej - og kreative ideer

Jeg faldt lige over en side med en opskriftsaltdej / trylledej. Her havde man blandet majsstivelse, bagepulver og vand istedet for opskriften ovenfor
Konfirmations kransekage

Konfirmations kransekage

Han har siden dette overflødighedshorn foreslået, at jeg kunne øve mig i at lave dem i saltdej, hvilket er en helt fantastisk ide
Franskbrød, glutenfrit

Franskbrød, glutenfrit

Opskriften på dejen kan bruges som grunddej, jeg bagte følgende med samme dej, pølsehorn, hvidløgssnegle, pizzasnegle og pølsebrød
Ren vegetarisk pizza lykke!

Ren vegetarisk pizza lykke!

Pizzadej med kamutmel (2 mellemstore pizzaer)- 3,5 dl kamut mel- 2,5 dl tipo 00 (italiensk hvedemel)- 1/2 pakke gær - 2,5 dl lunkent vand- 3 spsk olivenolie - 1 tsk saltDejen er dej-lig nem og lige at gå til
Tærte med skvalderkål

Tærte med skvalderkål

½ dl vand½ tsk saltDejen røres sammen og rulles ud i smurt tærteform, og forbages 15 min ved 200 gr. Lige nu Marts-April er de spæde skvalderkåls bedst

Julestemning og juleferie...

Hjemmelavet indpakning med saltdej og hamaperler. Der er meget længe mellem indlægene I know, men en blanding af, at man faktisk har en del at se til med to små børn under 2 år, og at man ikke får så meget respons på blogindlægene - så er det nu sådan det må være en overgang

Saltdejsindbagt Citronkylling

opskriften på verdens møreste, saftigste kylling. Der findes nemlig ikke noget mere fantastisk end en nakkesteg der krydres, pakkes i saltdej og smides et par timer i et varmt bål … mmm