Vi blev hver udstyret med en meget varm pande, hø-olie, et æg, et ægge-ur, kryddersmør og et par slags garniture + salt (som lå i en perfekt formet halv æggeskal - alle detaljer er der kælet for
salt og peber. I denne opskrift er der som standard valgt spinat, tomat, agurk og oliven, andre forslag kunne være soltørrede tomater, feta, grillet aubergine, bagt græskar, syltede løg eller stegte svampe
Vi elsker at servere den med grillede svampe, syltede rødbeder og pickles herhjemme. Friskkværnet peber og salt efter smag (jeg bruger omkring 1 spsk peber og undlader helt salt)
Krydr kødet grundigt med krydderierne samt salt og peber. Syltede rødløg. Smag til med salt og peber. A) Kogte Beluga linser blandes sammen med syltede rødløg og finthakket forårsløg
Salt & peber. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide leverpostej, men sådan en mad smager bare bedst med rødbeder, syltede agurker eller ristede løg til som kan være lidt svært at balancere med i madpakken