Server salsaverde til hakkebøfferne og de saltbagte kartofler. Saltbagte kartofler med salsaverde og hakkebøf500 gr nye kartofler1 dl havsalt500 gr hakket oksekød1 spsk smør1spsk olieSalsaverde1 fed hvidløg2 spsk kapers2 spsk syltede cornichoner1 spsk grov Dijon sennep1 spsk rødvinseddike1 dl olivenolie1 lille bundt bredbladet persille1 lille bundt basilikum1 lille bundt mynte1 lille bundt dildSalt og peberTænd ovnen på 200 gr
ekstra chiliAlle ingredienserne til Salsaverde blendes. Derefter kommes løg og krydderier med og når løgene er stegt bløde kommes resten af ingredienserne, inklusiv salsaverde med i gryden
Server salsaverde til hakkebøfferne og de saltbagte kartofler. Saltbagte kartofler med salsaverde og hakkebøf500 gr nye kartofler1 dl havsalt500 gr hakket oksekød1 spsk smør1spsk olieSalsaverde1 fed hvidløg2 spsk kapers2 spsk syltede cornichoner1 spsk grov Dijon sennep1 spsk rødvinseddike1 dl olivenolie1 lille bundt bredbladet persille1 lille bundt basilikum1 lille bundt mynte1 lille bundt dildSalt og peberTænd ovnen på 200 gr
D. e. n. h. r. t. s. p. i. v. l. m. d. a. g. å. f. ,. o. j. k. ø. b. u. y. æ. E. A. c. T. x. ". O. (. 4. ). S. 2. 1. M. 0. /. 5. B. 3. -. H. F. R. K. 6. 7. 8. 9. N. L. è. n l
Bland dem med salsaverde når de er varme. Salsaverde1 bundt bredbladet persille1 bundt dild50 gr saltede kapers1 spsk dijonsennep1 citron2 dl olivenoliesalt og peber500 gr små kartoflerSkyl persillen og tør den godt
Men andre steder i verden findes der et hav af forskellige opskrifter på salsa. Salsa – Hvis du sidder og glæder dig til at lære at danse, så må jeg skuffe dig, for salsa er en sovs