Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønneasparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. -. U. n l
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. v. j. h. t. f. k. m. b. ø. æ. V. ,. P. ). J. p. y. M. A. D. å. q. N. H. K. I. G. (. 2. 1. 3. /. 4. -. ½. S. c. R. B. C. w. O. Ø. L. ) g
Bland alle ingredienserne sammen, pynt medaspargeshoveder og mandler – anret evt. I køleskabet stod en bøtte med kogt perlespelt og en rest kød fra weekenden
Madopskrifter › Ingredienser › Fiskeopskrifter › Skaldyr › Rejer › Salatermed rejer. Læg de halve æg i midten, og drys med rejer, salt, peber og lidt karse
En del af opskrifterne kender I allerede, men jeg vil i det her indlæg give jer opskriften på den grønne pastasalat, og vender senere tilbage med opskriften på min tomatsalat med mozzarella
Når det kommer til sommer og grill, er en af mine foretrukne salater denne nostalgiske Grønne salat med mormordressing, piftet op medasparges, ærter og radiser
grønneasparges. Opvarm en dyb pande med smagsneutral kokosolie eller smør, tilsæt spidskommen, rist det let og tilsæt på peberfrugt, courgette og asparges
De skal stadig have godt med bid i sig. Den skal røres godt med en gaffel eller evt. piskes med et mini piskeris, til olien er blandet ind og den har en ensformig masse