risotto eller med en salattil, f. perlebygsalat. Så er der stegtlaks klar til servering. Halestykket egner sig ikke til hverken laksekoteletter eller -bøffer
Jeg stod for en forret med salat og laks samt tilbehørtil hovedretten, som min mor lavede. Forretten med laks, som jeg har fundet inspiration til hos Foodfanatic og kornotto med rødkål, en opskrift jeg havde fundet hos Alt for Damerne
Skulle du – mod forventning – have lakstil overs efter dette lækre måltid er indtaget, kan det spises på et stykke ristet brød, bruges i en sandwich eller salat, eller du kan anvende den i kedgeree (anglo-indisk for rodsammen) – bare husk at fjerne eventuelle citronskiver først
Jeg har nok tendens til altid at lave det samme når det kommer tillaks, nemlig stegt på panden med forskellige krydderier/saucer og så serveret med en salat
Tilsalaten. Salat. Nu til de stegte grøntsager. Så anbefaler helt klart frisk lakstil denne opskrift. Normalt ville vi få pasta til denne ret, og det kan du også sagtens lave ved siden af, hvis du synes, at det er nødvendigt
Salat med syltede rødløg, et par stykker laks oven på, evt. Lidt blandet salat. Du kan selvfølgelig tilberede den for længe eller for kort, men derudover er det næsten umuligt at ødelægge en laks
suppleret med lidt ekstra kød/fisk i æggemassen og ekstra salat som tilbehør. Pisk æg, mælk, spinat, salt og peber til en ensartet masse (hvis din laks er frossen, så kan du nemt tø den op i mikroovnen)
Aftenens tilbehør blev denne dip og en frygtelig kedelig salat bestående af de søle rester fra køleskabet, hvilket bedrev sig til lidt ikke specielt ophidsende iceberg, agurk, ærter, blomkål og tomat
Vandmelonsalat Deluxe. En af mine yndlings supper er denne lækre, sunde og cremet jordskoskekuppe – Og den er tilmed virkelig let og ret hurtig at lave