og server den sammen med et godt hjemmelavet flüte og/eller en lækker salat. Denne opskrift er et genialt alternativ til den klassiske lasagne og vil med garanti falde i god smag på middagsbordet
Server gerne med en sprød salattil. Server gerne med en sprød, grøn salat. en helt klassisk lasagne, hokkaido-lasagne med spinat, ærter og ost eller spinat-lakselasagne – de er alle favoritter og gode til hver sin årstid (men hvis du spørger mig, kan jeg dog sagtens spise dem alle hele året rundt)
tilsalat. Fish cakesmed Røget Makrel, Bagt kartoffelsalat med Rødløg og Krydderurter og. Jeg har tilføget "Ugens kage/brød" som vil være en del af madplanen fremover
) Smag saucen til med salt, peber og muskatnød. ) Kom grønsagerne i en gryde med lidt vand, damp grønsagerne 5-10 min og smag til med salt og peber. ) Damp spinaten i en gryde, tilsæt 2/3 af mælken, kog mælk og spinat op, jævn saucen med maizenamel rørt ud i resten af mælken