160 g selleri. 160 g revet kartoffel. Server dem med en dejlig salat af fintsnittet spidskål/hvidkål, fine grønne ærter, små tomater i skiver, peanuts og en dressing af 3 dele hvid balsamicoeddike 1 del grov sennep 1 del olivenolie og eventuelt lidt flydende honning. 160 g selleri. 160 g revet kartoffel
Kan serveres med en frisk og crunchy salat. salt, peber, revet muskatnød (kan udelades). mellem gulerod, hvid-, rød-, grønkål, bladselleri, peberfrugt, fennikel, broccoli, persille)
Grønkålssalat med bagte selleri. Der til serverede jeg en græsk salat til i kan finde opskriften her. Kog op under omrøring og smag til med salt og revet muskatnød
salat og/eller brød, og på den måde få den til, at række lidt længere. andre grønsager – Løg, porre, revet pastinak, persillerod, selleri eller anden rodfrugt
tomater, lucernespirer eller peberfrugtstrimlerRiv rodsellerien groft. En super dejlig råkostsalat400 g rodselleri¼ l creme fraichecitronsaftSennepSalt, peberHvidløg knust eller revet løgEvt. Bland det i sellerien og pynt med tomat, peberfrugt strimler eller lucernespirer 400 g
Serveres med dagens salat. revet ost. Det er hvad du får i dag med denne opskrift, hvor kerner og porrer lægger en solid bund og selleri med lækker topping fuldender retten
Jeg servede postejen med en salat af revet rødbede og bladselleri med en lækker appelsinpesto til. Jeg er så heldig, at min svigermor sørger for alt det gængse julemad som and, brunede, kartofler og risalamande, så det eneste jeg skal sørge for er en salat med rødkål og maden til mig selv
Man kan spise rodfrugtpandekagen uden kød bare med brød og salat til. Denne gang som en grønsagspandekage med masser af groftrevet grønt – eller måske rettere orange og hvidt/beige/kartoffelfarvet