Jeg sørger dog for at tage en masse dejlige billeder, så når jeg (forhåbentligt snart) får lidt mere tid, har jeg masser af spændende og lækre ting, jeg glæder mig til at fortælle jer om
Billederne må I desværre tænke jer til. Salatmed spinat, jordbær og ærter. Salaten er et godt skridt på vejen til den lettere bikiniform, som nogle af ønsker
– Det er altid rart med lidt opbakning. Da så rullerne var rullet, billederne var taget, og min aftensmad ret impulsivt blev til en kålwrap, skulle han da alligevel lige smage
Fisketallerkenen bestod af varmrøget laks med urtedressing (den rødlige fisk med peberkorn), hellefisk med tartarsauce (den hvide fisk med dildkvisten ovenpå), aiolirejer (forrest på tallerkenen ved salaten - dejlig smag af hvidløg) og så det mest spændende, nemlig en "rødbedeskål" med hellefisk (skålen til venstre i billedet)
En del af opskrifterne kender I allerede, men jeg vil i det her indlæg give jer opskriften på den grønne pastasalat, og vender senere tilbage med opskriften på min tomatsalatmed mozzarella
Med bogen erklærer forfatteren sin kærlighed til salater, og opskrifterne i den skal illustrere, hvordan salater kan varieres så meget, at de kan indgå i alle hverdagens måltider
I stedet bliver der serveret ris og en let salat ved siden af. Jeg lavede en gullash-inspireret gryderet med oksekød, løg, cocktailpølser, masser af svampe og selvfølgelig fløde
Serveres varme sammen med pitabrød, hummus og en god salat. Efter min mening skal en falafel være sprød udenpå med en blød fast konsistens indeni (lyder vist lidt selvmodsigende