Smagen skal være sur og sød på én gang. Ægte dansk hovedsalatmed mormor dressing. Det bedste var at gå ud i køkkenhaven og høste et hjemmedyrketsalathoved
På denne måde kan du lave broccolisalatenmed almindelig sukker, hvis du vil undgå sødemidler. Jeg fandt hurtigt ud af, at når jeg lavede salatermeddressing, blev der taget dobbelt-portioner af salaten (og endda store)
Du har det bitre fra grønkål, de syrlige og lidt sød/sur fra granatæble og hele dressingen springer i munden af den perfekte balance mellem noget sødt, cremet, sennep og syrligt (æbleeddike) til sidst
Ikke alene er den nem at lave, og salaten kan snittes i god tid, så det eneste der skal laves når gæsterne er der, er at fritere rejerne, snitte avocadoen og anrette forretten
Nu er sommeren for alvor kommet på banen, og i den forbindelse fejrer jeg det, med at anbefale min version på en sund og proteinrig Kold Kartoffelsalat
Jeg brugte dem til en gulerodssalat. Dressing. Hvis nu du serverer en 3-retters, så ville det helt sikkert klæde retten med denne salat som tilbehør. 2 spsk olie1 spsk akaciehonning1 spsk sur/sød sauceSalt og peber
Jeg elsker en god salat, sådan en med gods i, du ved. Det ene hedder fornuftig morgenmad, ikke ledsaget af kaffe, men af the med citron og ingefær, det andet hedder aftensmad med mættende supertilbehør
En af mine nyere yndlings-salater, som jeg har haft lavet en del af det sidste års tid, er "Rødbeder og skovbær med balsamico" fra Sonja Bock og Tina Scheftelowitz kogebøger (Opskriften er bl
Vi startede med at smage dressingen til med sukker, engelsk sovs og hvidvinseddike, den skal være lidt sød, sur (da vi brugte cremefraiche i dressingen, brugte vi ikke så meget hvidvinseddike) og man skal kunne smage den engelske sovs