Jeg tjekker bare lige hurtigt ind med en lækker opskrift på en hurtig og enkel rødkålssalat. Jeg er ret pjattet med kål lige fra spidskål og grønkål til rødkål
Mit rødkål ligger og hygger sig i vindueskarmen sammen medhvidkålet. Appelsinen som er i salaten giver rødkålet et frisk pift, men den kan også skiftes ud med enten pære eller æble stykker
Når vi laver italiensk bliver det til en rødkål, æble, valnødder, tomat salatmed en vinagriette. Der bliver ikke blot taget én portion – men TO – og der er nu plads til at “snige” hvidkål, gulerødder og glaskål i – uden der vrænges på snuden
Det kan fx være gulerødder, porrer, rødkål, grønkål, hvidkålog selleri, og de er fuldt ud så rige på vitaminer, mineraler og fibre som sommerens populære grønsager
Disse bøffer kan laves som store, almindelige bøffer, eller som små “falafler”, der er lige til at stikke i et pitabrød, som denne opskrift tager udgangspunkt i, sammen medsalatogyoghurt-sennepsdressing
imens vi om sommeren får meget salat, tomat, agurk, bønner osv. For når man sidder der med lækker frisk og sprødt kål og kødsovs i munden, så går det lige pludselig op for en, at spagetti og pasta jo ikke rigtigt smager af noget