Det vil helt sikkert også være dejligt med en sprød salat til, for retten er ret blød i det. Smag eventuelt til med lidt salt og server retten sammen med kogte ris, perlebyg/spelt/rug, pasta, kartoffelmos eller et godt groft brød
Server evt en sprød salatmed olie/eddike-dressing til eller lav små tykke kikærtepandekager med fintrevet squash og paprika og røget paprika og gurkemeje til
Bønnerne vendes i Nordisk Tang's røde Tangpesto, som giver hele retten en fantastisk smagsoplevelse. Denne bønnesalat er helt fantastisk som tilbehør til dit kød og som alternativ til de traditionelle ris, pasta eller kartofler
Dryss over frisk koriander ved servering og server retten med en god salat. Jeg brukte hermetiserte chilibønner i denne retten, en utgave medrøde kidneybønner i chilisaus
Rist solsikkekernerne i olien sammen med et godt drys salt. Engang imellem skal der bare noget andet tilbehør til end de sædvanlige kogte kartofler, ris eller pasta
Så kan det ikke længere kaldes en mørbradgryde, men paprikagryde er det stadig, og det er stadig en velsmagende ret, der kan serveres med de samme enkle salater