Skær fetaen i tern (medmindre den allerede er det) og fordel den øverst på salaten. Lig dem på en bageplade med bagepapir, hæld lidt olivenolie over rodfrugterne og drys med rosmarin
Rødbeder. Jeg har opdaget, det kan være stress, et spørgsmål om sammensætning af måltidet og hastigheden hvormed blodsukkeret daler efter måltidet, men sjovt nok, så har jeg også indset, at det kan være et spørgsmål om smag
Riv rødbederog gulerod og vend dem i grønkålen. Først og fremmest er det en fordel at hakke den helt fint, og dernæst kan man med fordel massere sin grønkål
Klassiske falafler med sesam / Bagt aubergine salatmed ristede kikærter og tahindressing / Mellemøstlige oksedeller med kikærter / Kålwraps med baba ganoush og krydrede kødboller
Vi synes at gulerodsfritter er rigtig lækre og gerne med en hjemmelavet aioli til- eller som her lavet til en lun salatmed sprøde balsamicobagte rødløg og feta
Riv rødbederog gulerod og vend dem i grønkålen. Først og fremmest er det en fordel at hakke den helt fint, og dernæst kan man med fordel massere sin grønkål
Krydr medsalatog peber. Spis råkost til af æbler, gulerødderogrødbeder. Krydr med salt og peber. Det tager ikke meget mere end en halv times tid at lave, og så skal den lige i ovnen
Her er et bud på dette, hvor du let og elegant kan slippe uden om, at lave det helt store tilbehør til et stykke kyllingebryst, en grøn salat eller noget helt tredje
Skræl gulerødderogrødbederog brug så tynd skrælderen til lave fine flager af gulerødderogrødbederog gør det gerne henover salaten så det bliver lidt tilfældigt, dryp dernæst forsigtigt lidt eddike udover salaten, dernæst lidt god rapsolie, det skal på ingen måde blive en blød fugtig salat men olie og eddike er kun med til at give lidt kant og binde teksturerne lidt sammen