Her har jeg lavet kylling medsalatog æggemuffins. Du kan selv ændre fyldet i dine æggemuffins i nærmest det uendelige med forskelligt fyld og krydderurter, men jeg har valgt revet blomkål, hvidløg, pinjekerner, chili ogparmesanost, som jeg synes bliver vildt lækkert
Retten er perfekt til frokost eller som forret, men laver du en større portion og lidt salat til, så kan du også bare gå ombord og nyde det som et aftensmåltid
Denne basilikumpesto blev spist på en lækker kyllingesalatmed quinoa. Pestoen er god til sandwich smørrelse, topping af suppe, dyppelse af rodfrugter som har været i ovnen eller over en god salat
Denne pesto kan laves på meget få minutter og smager godt som dip eller dressing til en salat. Derudover er solsikkefrø er helt del billigere end de klassiske pinjekerner, og det er jo altid dejligt at spare penge uden at få på kompromis med smagen
Blomkålssalatmedparmesanogpinjekerner. Krydret frikadelle medbønnesalatog salsasauce. Jeg havde noget kokos der skulle bruges og det endte så ud i denne salat
Blomkålssalatmedparmesanogpinjekerner. Denne salat er skøn og ikke mindst for øjet, den mørke grønne farve i spinaten sammen med den knald røde farve fra hindbærrene gør bare at man har lyst til at spise den
Det smager skønt i en Salat, noget som vi ofte får som tilbehør til grillretter. Det er næsten altid fast tilbehør i vores køleskab i sommerperioden, for det er så nemt lige at blande en skøn kartoffel eller pastasalatmed pesto