) Server tunmoussen med snittet salat, halverede, kogte æg og masser af lækre rejer. Icebergsalat. lun leverpostej med ristede champignoner og bacon, marinerede sild, tarteletter med skinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikke spiste fisk til forret) og mørbradbøffer med bløde løg
Server den på en bund af sprød salatmed tilbehør af citronbåde og godt, hjemmebagt brød. strimlet icebergsalat, gulerødder, rød peber, agurk, minimajs, champignons, feta (Puck eller anden blød blok-salatost), marinerede hvidløg, croutoner (hvidløg til Christian, Svansøs provence-croutoner til mig) og så noget af det vigtigste
Bestil en skål med frisk frugt, en frittata med græskar, gedeost og dertilhørende salat og friskbagt brød, yoghurt med frisk frugt og hjemmelavet granola, varm quinoagrød… og jeg kunne blive ved
Lammekoteletter medperlerugssalatOnsdag. Perlerugen er et super godt - og sundt alternativ til det ellers normalt meget stivelsesholdige tilbehør, mange får til deres aftensmad - og denne salat er bare helt vidunderlig