Dette er en helt fantastisk opskrift nu hvor vi er kommet sommeren i møde, det er en dejligt cremet salat der stort set passer til det meste, men er også helt fantastisk som tilbehør til sommerens grillmad
Hæld balsamico og olivenolie over salaten. Skyl rucola og hak den groft sammen med basilikum. Bræk enderne af aspargeserne og skær dem i mindre stykker
Grøn salat. De hvideasparges skal også skrælles. Jeg ELSKER asparges og alt medasparges. Og gerne med et koldt glas hvidvin eller hjemmelavet rabarber saft til
Perlebyg-salatmed feta og ovn. Salat. Det er ved at være lidt tid siden sidste indlæg, men det rådes der bod på nu med det her lækre fiskefad med bacon og svampe
server retten sammen medsalat og evt. Til gengæld er jeg ikke så vild med de hvideasparges. Nu hvor jeg tænker over det, er det måske i virkeligheden fordi jeg ikke rigtig har smagt friske hvideasparges anrettet på en lækker måde
Læg kyllingen ovenpå salaten og pynt med agurk, tomat, citron og aspargesruller. Hvorfor ikke spise tømmermændende væk, med en dejlig salat – eller måske lidt mere fancy – med et kyllingeskud
bønnesalatmed spidskål og tomater. En bønnesalat passer godt til tærten. Fx passer den fint til aspargesmed sin syrlighed, der er lidt mere blid end citronens
grøn pastasalat (som I får opskriften på i det her indlæg), hjemmelavet kartoffelsalatmed dild, tomatsalatmed mozzarella, majskolber, der havde været på grillen, stor salatbar, samt div