Salat med grillet peberfrugt og kartofler opskrifter

Couscoussalat m. grillet peberfrugt og basilikum

Couscoussalat m. grillet peberfrugt og basilikum

Mange har en tendens til altid at ende medkartofler, pasta eller ris som tilbehør til maden. er couscous super mættende og man kan lave mange forskellige retter ogsalatermed det
Tortilla - spansk æggekage

Tortilla - spansk æggekage

 Server medsalat.  Pisk æggene med krydderier og mælk.  Tilsæt hvidløg, peberfrugt, tomater, majs og rør det sammen
Kartoffelspyd med barbecue mariande

Kartoffelspyd med barbecue mariande

Servér grøntsagsspydene med en kogt majskolbe og en farvestrålende salat. Dette er mit første bidrag til bloggerkonkurrencenmedøkologiskekartofler
Paleo madplan uge 33

Paleo madplan uge 33

Fx salatmed melon og mynte. ( carb dag - for low carb lav broccolimos i stedet for ærtemos og undlad frugt i salat)
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Server medsalatenog evt stegte kartofler. grønsagerne og så var det jo ultralet at lave en god salatog endda med
Kartoffelsalat med Ærter

Kartoffelsalat med Ærter

Den vil også gå godt til grillet kød. majs, peberfrugt, agurk eller tomat, så er den også børneegnet, og det kan være en god måde at få de små til at spise flere grønsager på
Inspiration til sommerens grill aftener.

Inspiration til sommerens grill aftener.

Burger bolle (enten hjemme kreeret, eller købt, og tjekket at der ikke er mælkeprodukter eller andet halløj i), ketchup, sennep, salat, tomat, agurk ogklap-sammen-og spis
Gæstekok på Café Gaya!

Gæstekok på Café Gaya!

Salat af grillet rød peberfrugt, rucola, langtidsbagte tomater med vanilje, æble/løg kompot, spinatpesto og røgede mandler

Madplan uge 31

gratinerede kartofler Pasta og kødsovs Dagens grønne Blandet salat TzatzikiBlandet salatGrillethjertesalatBroccoli-salat Blandet salat Opskrift Ingen Arla Grillguru Arla Ingen Indkøb PastaPesto YoghurtHjertesalatKyllingOksekød BroccoliPinjekernerLaks PastaFlåede tomaterTomatpure Kylling

Gæstekok på Café Gaya!

Salat af grillet rød peberfrugt, rucola, langtidsbagte tomater med vanilje, æble/løg kompot, spinatpesto og røgede mandler