Vi mor og jeg havde bagt foccaciabrød og lavet saltede mandler + masse dips som pesto, hummus og varmrøget laksesalat til, og min tante tog den lækreste asiatiske grønne salatmed til det grillede kød, som andre i min familie stod for
Bland sukkerærterne i salaten og hæld græskarkernerne over. Rist græskarkernerne og køl dem af. Det er en fin anledning til at bruge den dejlige sommerhvidkål til salatskålen
En håndfuld græskarkerner. Salat fordeles i et fad og fignerne skæres i både og spredes på salatbunden sammen med klumper af mozzarella og de afkølede sguashskiver
Skær brødet ud i tern og rist det på panden med lidt olie og salt, til de er gyldne. Placer tynde strimler af osten, drys persillen, brødcroutonerne, græskarkernerne ovenpå
Skær bladsellerien i meget små terninger og bland dem i kornene sammen med brombær og græskarkerner. Smag mayonnaisen godt til med sennep, salt og peber
Pynt med jordbær, græskarkerner og lidt persille. Ristede græskarkerner. Jeg har lavet en smagsfuld dressing til og selvom den virker lidt stærk, så er den ganske fin blandet med quinoaen og de forskellige friske frugt og grønsager i salaten