er rosenkålene medbaconogså voldsomt populære i vores hjem. Når kernerne begynder at “hoppe” skrues der ned for varmen og strøes med en smule groft salt
Jeg havde gået de sidste dage og planlagt en broccolisalat – medbacon. Så jeg gik straks i gang om eftermiddagen, med at kreere en lækker salat af min nyerhvervede broccoli
Server den gerne med en frisk, grøn salat til. Du kan sagtens fylde galetten med andre kombinationer som karamelliserede løg, timian og gedeost / laks, spinat og asparges / en klassiker som broccoli, skinke og feta / eller måske en sød version med bær, mørk chokolade og mandel-frangipane – husk dog at komme lidt sukker i både fyld og dej ved sidstnævnte
I mange år var vores favoritpastasalat en pastasalatmed Rotini (trefarvede skruer), majs, peberfrugter, radiser, forårsløg, gulerødder og karse med en lækker olie-eddikedressing med hvidløg, rød peber og estragon i
Hvis jeg skal fiske et par forslag frem af opskriftindekset på brød ogsalat, vil jeg anbefale mine lækre møllehjul, som er runde brød, der hænger sammen og er drysset med krydderier på toppen efter eget ønske