Blandet salatmedæble, tomat, agurk ogfeta + kylling på toppenOpskrift til 1 person. En håndfuld blandet salat8-10 små tomaterEt halvt æble8-10 cm agurkEn skive fetaEn halv kyllingefilet i skiverEvt. olie/balsamico 8-10 små tomater
Den er så god at du næsten ikke vil tro at det er en salat du spiser – ihvertfald hvis du som jeg tidligere havde, har et billede af salat som en tør og kedelig omfang peberfrugt, iceberg, agurk ogtomat
brombær, æble, fetaog peanuts. champignon, granatæbleog pesto. langtidstilberedt flankesteak og mørbrad, tomat-/løgrelish, dijonmayo, diverse grønt og hjemmebagt smørstegt brød (som desværre ikke ses på billedet)
Når vi laver italiensk bliver det til en rødkål, æble, valnødder, tomatsalatmed en vinagriette. Selvfølgelig skal du ikke erstatte hvidvinseddike med rødvinseddike, men måske medæblecidereddike
Forrige weekend havde vi gæster til det lækreste frokostbord, hvor steak-sandwich med langtidstilberedt flankesteak (og lidt oksemørbrad) sammen med en omgang lækre salater var på menuen
tomatsalatmed frisk basilikum, løg, salt og peber. rødbedesalatmed en smule fedtfattig feta. “salatgrøntsager” såsom agurk, tomat, salatblade, peberfrugt, rødbeder, gulerødder og majs
I går skulle aftensmaden være nem, og her faldt valget på kyllinge-frikadeller, med en bønne-salat. Hverdagen er ofte travl for de fleste med job, samt andre gøre-mål med familien, sport og fritidsaktiviteter
perlerug, hvidkål, kikærter, agurk, tomat, kapers, græskarkerner overhældt med olivenolie, krydderier og tangmel (når han husker det…) Elisa får typisk en afart af vores salat, fx
Øverst ses en salat fra aftenen før, der gik igen i en frokostversion. Nederst til venstre edamamebønner medtomatog mozarella, blandet med olie/eddike-dressing