Denne salat med nye kartofler i pesto får vi rigtig meget i forår og sommerperioden. Salaten er super let at lave og tager ingen tid, når grønsagerne er skyllede på forhånd og kun skal skæres ud
Denne salat med nye kartofler i pesto får vi rigtig meget i forår og sommerperioden. Salaten er super let at lave og tager ingen tid, når grønsagerne er skyllede på forhånd og kun skal skæres ud
Her serveret med helt friske samsø kartofler vendt i smør og persille og grillet flankesteak. Lidt utraditionelt har jeg brugt solsikkefrø istedet for pinjekerner
Over sommeren, hvor kartoflerne er ekstra lækre, er det oplagt at lave kartoffelsalat. I dag blev det kun med persille, for det var det eneste, hos vores gårdudsalg – men det kunne også sagtens være med dild, purløg, estragon, basilikum osv
Det smager skønt i en Salat, noget som vi ofte får som tilbehør til grillretter. Basilikumpesto bruger jeg fx sammen med nye kartofler eller sammen med pasta
Hvis mørbraden skal strække til fire, og det kan den sagtens, skal man bare servere fx kartofler og salat til, og måske tzazikiki eller en anden dressing, og nogle majskolber
½ icebergsalat. Det der tager længst tid er at bage kartoflerne. Kom brød, persille, hvidløg, salt, peber og pinjekerner i en foodprocessor, og kør til en ensartet konsistens
Bland en salat. Det der tager længst tid er at bage kartoflerne. Kom brød, persille, hvidløg, salt, peber og pinjekerner i en foodprocessor, og kør til en ensartet konsistens