Salaten består af bagte aubergineskiver toppet med saftige granatæblekerner, sprøde og ristede kikærter, cremet og nødde-lækker tahindressing (favorit dressing
Jeg har her valgt at komme dem ovenpå en salat med masser af friske og let syrlige granatæbler. Salaten er god til kød eller kylling (grill er oplagt på denne tid af året), men den kan også sagtens spises alene, fx til frokost
Lun spidskålssalat med æbler, dadler og mynte / Grillet salat med appelsiner, gulerødder og grillost / Smørstegt blomkål med granatæbler og saltede mandler / Grillost-kålsalat med avocado, granatæble og tahindressing
Læg lidt salat på en tallerken, og hæld så gavmildt granatæblekernerne over. Spæde salatblade. Halvér granatæblet og slå kernerne ud med bagsiden af en spiseske
Kom halvdelen af feta og halvdelen af granatæble”stenene” ovenpå spinaten. Som jeg før har skrevet, er jeg ikke til salater bestående af agurk, tomat og iceberg
Grøn salat med granatæble. Og så måtte de små jo i blød så jeg kunne få brugt resterne, uden at salaten kom til at ligne den jeg lavede i går med rødkål og nektariner alt for meget
Råkost med granatæble og soyamandler. Blandet grøn salat. Kom den grønne salat på et fad, I en skål blandes cherrytomater, agurk, forårsløg og vindruer
Hovedsageligt består salaten af blomkål vendt i lidt smeltet smør og stegt i ovnen. De skal sådan set bare passe sig selv i ovnen og herefter vendes med masser af citron, frisk persille, granatæble og saltede mandler