Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
olivenolie, vand, salt og peber. Salaten består af bagte aubergineskiver toppet med saftige granatæblekerner, sprøde og ristede kikærter, cremet og nødde-lækker tahindressing (favorit dressing
Pisk olivenolie, eddike, honning, salt og peber sammen til en syrlig dressing. Bland forsigtigt alle grøntsagerne, læg dem på et fad, læg laksestykkerne oven på, hæld dressing over, og pynt salatenmed hakket persille eller tangdrys
Bland mango, blåbær og mynte meddressingen, og lad det trække i køleskabet. dressing. olivenolie. Jeg er vild med at tilføje mere smag til mine salater i form af friske krydderurter, og særligt mynte er et hit
Serveres med en sødelig dressing. Dressing. 1 kg kogt fuldkornspasta ( husk salt ) 3 pa kyllingetern 300 g chorizio pølse i tynde skiver 1 glas sorte oliven 1/2 agurk i tern 2 peberfrugter i tern 1/2 po frosne ærter 1/2 kinakål i tynde strimler 1/2 - 1 dl olivenolie 1-2 spsk grill krydderi 2 tsk salt Kom salt olie og grill krydderi på den kogte pasta. 1/2 - 1 dl olivenolie