Salat. Denne lækre og børnevenlige ret, er super hurtig at lave, og et alternativ til dem der elsker smagen af pasta og kødsovs, men gerne vil have et alternativ til pastaen
En del af opskrifterne kender I allerede, men jeg vil i det her indlæg give jer opskriften på den grønne pastasalat, og vender senere tilbage med opskriften på min tomatsalat med mozzarella
Derudover vil jeg foreslå en couscoussalat som en af de mere fyldige salater, man kan servere som tilbehør, da den smager godt både kold og varm (jeg ville undlade nødderne, når den skal serveres som tilbehør i det her tilfælde), og kan laves dagen før, hvis man ønsker det (kan varmes i mikroovnen for nemheds skyld før servering)
Præcis som eksempelvis italiensk salat. Vil du have en version, derfylder lidt mere, men stadig passertil indiske retter og måske også en dansk hakkebøf, så riv en agurk på den grove side af rivejernet, og pres væden ud ved at pakke det ind i et rent viskestykke og klemme, mase og vride
Dertil serverede jeg en salat, som udelukkende var lavet på resterne fra burgernes indhold. Resterne af alt dette og grillede peberfrugter laves til en lækker salat, som serveres til burgerne
Som tilbehør fik vi sprøde ovnkartoffelbåde (denne gang bare med salt som krydderi), en stor salatbar og to slags sovs (en brun lavet på stegeskyen og favoritsovs, som vi helst foretrækker til sådan en steg)
Rester fra søndag (se sidste uges madplan) med en grøn salat med mynte og mos af søde kartofler. Som altid kan de kulhydraterne erstattes af andre grøntsager for dig der er low carb
Serveret sammen med denne herlige couscoussalat kan man næsten forestille sig, at man sidder og nyder denne skønne middag nede i varmen i farverig omgivelser i Marrakesh