Det korte svar må være nej, men når noget af det nærmer sig datoudløb, og det endnu ikke helt er tid til de store nougatkonfekt-udfoldelser, så må den bedste måde at få det brugt på være disse store, saftigemuffins med smeltet nougat
Store, lækre, saftigeblåbærmuffins – der er ikke meget, som kommer op på siden af dem. Deres blueberry muffins var noget helt særligt, og jeg har siden ledt efter deres lige
Lækre, lune æble-kanel muffins med crumble topping – så kan efteråret bare komme an. Men svigermors æbler blev i denne omgang til æble-kanel muffins med crumble topping
Idag har jeg bagt en portion muffins med groft mandelmel og med en glasur af flormelis og rosengele. Når de bagte muffins er kølet helt af får de en top rosenglasur på
Saftigechokomuffins med appelsin og cremet mascarponefrosting. Muffinsdej. Du vil opleve, at dine muffins smager ekstra godt og holder sig ekstra saftige med denne metode
De her er derfor med mysli, saftige æbletern og kanel. Jeg har før lavet morgenmadsmuffins med banan og mysli (de kan findes lige her), og jeg tænkte, at jeg snart måtte i gang med en ny version
Lad muffinsne køle af, inden du pynter – de skal lige have lov til at sætte sig. Fyld grasuren på en sprøjtepose og pynt muffins med cirka en teske hver
De er virkelig blevet lækre og super saftige og dejen tager kun 10 min at røre sammen. Jeg har serveret mine muffins med blåbær og 0,2% skyr, som jeg har rørt op med frisk vanilje. fyld dine muffins forme op til ca 0,5cm fra kanten