Derfor har jeg lavede disse kyllingefrikadeller, der er sprøde udenpå og saftige indeni. Jeg er ret vild med de såkaldte ‘deller’ – men altså hvem er ikke det
Jo saftigere de er, jo mindre vand skal du bruge. Kyllingefrikadeller er igen én af de retter, hvor du kan få brugt nogle af dine rester og få lidt ”skjulte” grøntsager i ungerne
Saftige, sprøde og med masser af smag. (LINK TIL OPSKRIFT) Disse kyllingefrikadeller med spinat, soltørrede tomater og feta er nok en af mine opskrifter, jeg har lavet allerflest gange
Igår lavede jeg nogle vildt lækre kyllingefrikadeller til min kæreste og jeg. Kyllingefrikadeller. Det var vildt lækkert, det er de bedste kyllingefrikadeller jeg har fået
De her blev rigtig gode og dejlig saftige. Kyllingefrikadeller. Jeg synes godt at mine frikadeller kan blive lidt tørre, måske har det noget at gøre med at jeg ikke bruger mel - selvom det lyder lidt modsat
De bliver også mere tøre i det og ikke så saftige, hvis du giver dem alt for lang tid. Derfor gik jeg lidt i tænkeboks over hvad jeg så skulle bruge denne Panang Curry Paste til, og endte med, faktisk ved lidt af en tilfældighed, at smide det i disse kyllingefrikadeller
Jeg skylder jer denne her opskrift på gule bede salat, som jeg serverede til kyllingefrikadellerne. Opskrift rødbedesalat, gulebedesalat, persille, Quinoa, gule bede salat
Sunde kyllingefrikadeller. 3 porrer i tynde ringe,. 4 hårdkogte æg i tern. 1 ds. ananas i tern. 1 glas selleri i tern eller tynde strimler - kan købes i Tyskland eller laves selv