Bland marinaden sammen, læg koteletterne i en frysepose, og hæld marinaden ned i posen. Tag det marineret kød ud af køleskabet, og læg koteletterne på en tallerken så de kan opnå stuetemperatur
en halv time før servering vendes koteletterne i olivenolie og krydres med salt og peber. Herefter varmes panden op og koteletter steges først på fedtsiden
forårsruller, medisterpølse eller koteletter. Couscous bliver ofte slået i hartkorn med bulgur, og korn er det da også i begge tilfælde, men hvor bulgur er tørrede, knækkede hvedekerner, er couscous fremstillet af pastadej lavet på durumhvede, som er formet som små korn
Sådan gør du Skyl og klargør grøntsagerne. Vend rødkålen, æbler og appelsintern sammen med olivenolie, citronsaft og stødt nellike, og lad det trække 10-15 minutter, indtil servering
Lammekoteletter på grillen, det er altså superlækkert. Man kan med fordel marinere lammekoteletterne dagen i forvejen, men et par timer før de skal på grillen er også fint
Med blot denne ene pande har du altså alt, hvad du har brug for, uanset om du skal stege æg og bacon om morgenen, fiskefileter til frokostbordet eller saftige bøffer til aftensmaden
Saftige, smaksrike lammekoteletter med møre pærer og en smaskens mynteyoghurt. Server lammekoteletter og pærene med potetskiver og en deilig mynteyoghurt
noget af det kød jeg rigtig godt kan lide er nogle gode saftigenakkekoteletter. Dem jeg fik købt denne gang, blev heldigvis rigtig gode - saftige og lækre