Start med at ridse andebrysterne i skindet og gnid godt med salt ind i dem. 2 andebryster. Skru dernæst ned på middel varme og lad andebrysterne stege 10 min. 2 andebryster
) 400-500 gram rødkål 3 stilke bladselleri 3 store pærer 1 håndfuld tørrede abrikoser 50 gram rosiner eller tranebær 150 gram nødder og mandler Hakket persille 2 andebryster Dressing. knust, tørret chili 1/2 tsk salt og et drys peber Steg andebrysterne på panden eller i ovnen. 2 andebryster
Så er tiden kommet til at nedfælde årets julemenu. Den er lige ud af landevejen traditionel, og rummer næppe de store overraskelser for andre julemadstraditionalister, selvom der måske er et par fif at aflure
Ja jeg ved det godt, det lyder lidt underligt, men prøv det det er en enorm lækker ret. Vi har selv benyttet denne forret i flere anledninger heriblandt nytårsaften
Denne ret der giver dig mulighed for at vise dine gastronomiske evner. Du skal bruge sousvide og sifonflaske, og så gør denne ret sig rigtig godt til en flaske gewürztraminer
Skær ridser i skindet på andebrysterne og læg dem med skindet ned af på en kold stegepande. Tag andebrysterne af og smør dem ind i honningen, der er rørt med krydderierne
Ja jeg ved det godt, det lyder lidt underligt, men prøv det det er en enorm lækker ret. Vi har selv benyttet denne forret i flere anledninger heriblandt nytårsaften