Som her, at give gratis mirabeller ud til alle der skulle have lyst. Jeg tog derfor en lille pose med hjem og gik i gang med at lave et par glas mirabelle marmelade
Kommes i vand blandet med lidt citron saft, indtil de kommes i gryden. Istedet for blommer bruger jeg som regel nogle store røde mirabeller vi har i haven, de smager næsten som blommer
Det er skønt, vi har faktisk haft saft hele året. Blomme, mirabelle, rababer, jordbær og hyldeblomst. Vi har lige sat det sidste af hyldeblomstdrikken anno 2011 i køleskabet
Bland kartoffelmel med lidt af saften fra bærblandingen og rør i gryden med bærblandingen. Har du været på tur ved naboen eller har du selv et mirabelletræ
Dagens høst - blommer, mirabeller, æbler og hyldebær. hyldebærsaft og blommeslik. I dag hoppede jeg derfor på cyklen med et par poser i rygsækken, og fik plukket de sidste hyldebær, lidt blommer og mirabeller samt lidt fine æbler
Det nemmeste at lave af mirabeller er saft, for her behøver du ikke udstene blommen. Så risikerer du ikke, at der er orm i frugten, og det er også nemmere at få saften til at løbe
Jeg laver også saft af mirabellerne. Den kan du til gengæld sagtens bruge frosne blommer med sten til – dog skal de helst være skåret over, men det gør du vel også normalt for at undgå at få orme med i saften