Saft af druer opskrifter

Drue salat

Drue salat

citron saft. Min mor havde sommerhuset fuld afdruer og hun spurgte, “hvad skal jeg dog gøre med dem. Jeg håber, at jeg nu kan begynde at vende tilbage til nogle af alle de ting jeg elsker at lave, såsom at lave min lille blog her
Pærer med druer og kiwi

Pærer med druer og kiwi

Pærer, druer, valnødder og kiwi sammen. -)4 personer2 pærer skrællede og skåret i tynde bådeEn stor klase blå druer halverede4 kiwi skrællede og skåret i skiver6 spsk. Saft fra en appelsin2 tsk. citronsaft2 tsk. 2 dl piskefløde pisket til skumAnret pærer, kiwi og druer i tallerkener. 2 tsk citronsaft

Vindrue og rosmarin gelé.

Kom det i en gryde sammen med sukker og citronsaft, og bring det i kog. Da vi har vindruer i drivhuset, og der kommer så mange at vi ikke kan nå at spise dem alle, faldt jeg over denne opskrift
Vindruegele

Vindruegele

Lad saften trække igennem. atamon i hvert af de skoldede glas. Vi har en vindrue i drivhuset, og den producere virkelig druer til dem store guldmedalje
Waldorfsalat

Waldorfsalat

½ citron, saftaf. Arranger waldorfsalaten i en smuk skål og pynt med halve blå druer, stykker af bladselleri, bladselleritop og hele valnøddekerner
Glad julegris på perler og rubiner

Glad julegris på perler og rubiner

lidt vand, hvis ikke gulerødderne har afgivetsaft. Der er masser af lækkerier her. 200 g stenfri grønne druer. 3 spsk friskpresset appelsinsaft. skal af 1/2 økologisk appelsin. revet skal af 1 økologisk appelsin. 200 g stenfri grønne druer. 3 spsk friskpresset appelsinsaft. skal af 1/2 økologisk appelsin. revet skal af 1 økologisk appelsin
grønne gaarden "oase"

grønne gaarden "oase"

Grønne Gaarden har lavet en drikkeklar saft, som de selv markedsfører som et alternativ til juice. Så skulle jeg vælge, ville jeg nok tage en af de mere "spændende" varianter, de har at byde på

MerlotMayo?

Saftaf ca. Afkøl inden den bruges, således at æggeblommerne ikke koagulerer når det blandes. citronsaft og sennep

Reinsdyrfilet med fritert pastinakk og portvinsaus ?

Ung og fruktig, preg av saftige mørke bær og krydder, fast og litt tørr ettersmak. Tilsett kraft, jeg brukte oksekraft fra Jacobs, som jeg blandet med vann, men den smakte ikke stort -så jeg tilsatte også ett beger kjøttfond