Vores blomme træ er fuldt med lækre blommer , jeg valgte at lave en marmelade kun til børnene , de har det lidt svært med klumper som de kalder dem , på denne måde glider det lidt lettere ned
Riv skalden fra en lime og kom også saften i gryden. Skum det af for urenheder. 1 kg blommer uden sten 1 po blåbær 1 dl ribena saft Reven skal fra i lime Saft Fra en lime 2 tsk vaniljesukker 400 g sukker 1 brev rød melatin Halver blommerne , tag stenen ud og kom dem i gryden sammen med blå bærende. Kom saften , vanilje sukker og sukker i og kog det i ca 20 min. 1 kg blommer uden sten
Hvis du vil lave bulgursalaten udenfor årstiden, kan du sagtens bruge andre saftige frugter som nektariner, appelsiner, blommer eller måske andre bær i stedet for kirsebær, og hvis du ikke har bulgur, vil du sagtens kunne erstatte med quinoa, spelt eller perlebyg
revet appelsinskal og lidt afsaften. Særligt glæder jeg mig til at prøve opskriften på småkager med hårdkogte æggeblommer… Den opskrift får du, hvis jeg bliver tilfreds med resultatet
Dette skyldes, at når blommerne kommer i ovnen og bliver bagt, så frigiver de deres saft – det er denne saft de skal koges i for at blive møre og dejlige