Saft af blommer opskrifter

Børnenes blomme marmelade med lime og ingefær .

Børnenes blomme marmelade med lime og ingefær .

Vores blomme træ er fuldt med lækre blommer , jeg valgte at lave en marmelade kun til børnene , de har det lidt svært med klumper som de kalder dem , på denne måde glider det lidt lettere ned
Blomme marmelade

Blomme marmelade

Blommerne jeg brugte, var virkelig modne og saftige, så det var ikke nødvendigt for mig, at putte vand i
Blomme chutney thai style .

Blomme chutney thai style .

Kom eddiken på , ingefær og lime saft. Kom blommerne og lad det koge godt ud , men ikke helt ud. 1 kg blommer. Saft fra 1 lime. 1 kg blommer
Børnenes blomme/blåbær/lime marmelade

Børnenes blomme/blåbær/lime marmelade

Riv skalden fra en lime og kom også saften i gryden. Skum det af for urenheder. 1 kg blommer uden sten 1 po blåbær 1 dl ribena saft Reven skal fra i lime Saft Fra en lime 2 tsk vaniljesukker 400 g sukker 1 brev rød melatin Halver blommerne , tag stenen ud og kom dem i gryden sammen med blå bærende. Kom saften , vanilje sukker og sukker i og kog det i ca 20 min. 1 kg blommer uden sten
Spidskålsalat med blommer

Spidskålsalat med blommer

Pres lime eller citron og rør saft med ristet sesamolie og honning til dressing. 4 blommer – ca 300 g.  
Citronfromage som mormor lavede den

Citronfromage som mormor lavede den

Knu vandet fra husblasen og kom det i en skål med citronsaft og smelt det over et vandbad. Lad det køle lidt af inde du pisker det i æggemassen
Appelsinfromage / Appelsinmousse

Appelsinfromage / Appelsinmousse

Vend saft og husblas i de piskede æggeblommer. Riv appelsinskallen og pres saften ud af appelsinen. Tag husblassen op af det kolde vand
Mazarinkage uden mel og smør

Mazarinkage uden mel og smør

Det lyder for godt til at være sandt, at lave en lækker, svampet og saftig mazarinkage – uden hverken mel eller smør
Bulgursalat med ærter, kirsebær, karamelliserede rødløg og feta

Bulgursalat med ærter, kirsebær, karamelliserede rødløg og feta

Hvis du vil lave bulgursalaten udenfor årstiden, kan du sagtens bruge andre saftige frugter som nektariner, appelsiner, blommer eller måske andre bær i stedet for kirsebær, og hvis du ikke har bulgur, vil du sagtens kunne erstatte med quinoa, spelt eller perlebyg
Indbagt hindbærsorbet

Indbagt hindbærsorbet

Saftaf en ½ citron. Lad kagen køle helt af. Tilsæt blommer og hvider og rør godt, til dejen er ensartet

Æbleskiver med æble og marcipan

Bland den tørre blanding godt sammen med fløde, øl, citronsaft, æggeblommen og smeltet smør. Saft fra 1/2 citron. Saft fra 1/2 citron
Æg og avocado

Æg og avocado

citron saft (jeg har brugt yuzu). Hæld karry, olie og citron saft i en skål og bland grundigt sammen. 1 spsk citron saft
Chokoladekage fra Slaraffenland

Chokoladekage fra Slaraffenland

revet appelsinskal og lidt afsaften. Særligt glæder jeg mig til at prøve opskriften på småkager med hårdkogte æggeblommer… Den opskrift får du, hvis jeg bliver tilfreds med resultatet
Banancupcakes

Banancupcakes

OrangesmørcremeSmag cremen til med saft og skal fra appelsinerne og tilsæt evt.   Banan moses med en gaffel og tilsættes
Blommemarmelade

Blommemarmelade

Dette skyldes, at når blommerne kommer i ovnen og bliver bagt, så frigiver de deres saft – det er denne saft de skal koges i for at blive møre og dejlige