Si blåbærsaften, varm herefter op til kogepunktet og smelt husblassen heri. saft og skal fra ½ citron. Denne cheesecake er ret klassisk opbygget med en lækker kiksebund af digestive, en mild flødeostecreme med et twist af lidt citron samt en lækker blåbærgele og lidt friske blåbær på toppen
Varm blåbærrerne op i en gryde (under svag varme) sammen med citronsaften. Saft fra en halv citron. Er du til smagen af lakrids, så er denne opskrift rigtig god - blåbær og lakrids går nemlig godt sammen
Riv skalden fra en lime og kom også saften i gryden. Skum det af for urenheder. 1 kg blommer uden sten 1 po blåbær 1 dl ribena saft Reven skal fra i lime Saft Fra en lime 2 tsk vaniljesukker 400 g sukker 1 brev rød melatin Halver blommerne , tag stenen ud og kom dem i gryden sammen med blå bærende. Kom saften , vanilje sukker og sukker i og kog det i ca 20 min
pisk æg, kokosolie, ahornsirup, citronskal og citronsaft sammen i en stor skål. De her stenaldermuffins har jeg efterhånden bagt et par gange, de smager super dejligt og er uden raffineret sukker
Skal og saft fra en økologisk citron. Jeg har dekoreret kagen med blåbær støv fra Mill & Mortar. Vend flødeost med presset citronsaft og flomelis i en anden skål
Blend de iblødlagte cashewnødder med nyt vand, æblecidereddike, og citronsaft. Af. Vend revet blomkål med de hakkede soltørrede tomater og rucola og top med blåbær
Tilsæt skyr, mælk, citronskal og citronsaft og vend det hele sammen indtil dejen er helt ensartet. Det er vigtigt ikke at røre for meget i dejen når blåbærrene er blevet tilføjet, så kagen ikke bliver misfarvet af bærrene og mister sin volumen og luftighed
Herefter hældes blåbær og saft op i en si og presses igennem med en grydeske. Den smager skønt og dækker fint den søde trang jeg har, specielt om aftenen