Italienske pølser, små chorizo, en god medister, eller deciderede sønderjyske kålpølser. Og uanset hvad man gør, bliver det både meget nærende og meget billig mad
Johan Bülow som kigger undrende på en lakrids candyflossProcessen med de sønderjyske småkager. Jeg har været på en madrejse, hvor mine smagsløg er blevet udsat for alverdens forskellige lækre ting og sager
Måske fordi jeg egentlig ikke bryder mig om havvand og det vildeste jeg laver på vand, er den årlige kanotur på en å med 30 sønderjyske familiemedlemmer
Jeg faldt dog i følgeskab med to andre ryttere, hvis nok fra det Sønderjyske hold. Der var heller ikke det store overskud til at snakke sammen, fokus var simpelthen bare på at holde cyklen i et fremadgående tempo, alt imens vi indvendige bandede løs over regnvejret
For selvom Marie og jeg er bosat på sjælland, har vi begge to sønderjyske rødder. Så jeg besluttede mig at bevæge mig ud i en rugbrødslagkage, en ærke sønderjysk lagkage
ymerdrys, øllebrød, sønderjysk brød torte, rasp, æblekage rasp, croutoner og romkugler. Vi prøver at planlægge maden så vi får brugt det der er i køleskabet eller i fryseren
) at en medister skal være godt gennemstegt, men også stadig saftig, så det jeg gør, er at stege den roligt og gerne længe på lavt blus, mens jeg nusser med resten af maden
Udover blomkål fik vi også prøvet såkaldt Sønderjysk Tapas. I det Sønderjyske område prøvede vi også at lave vores eget ‘gode råd’ – en klassisk småkage fra det store sønderjyske kaffebord
Laksecrepiné på Sønderjysk hvidkål med muskat, syltede løgflager med karry & smørstegt revet rugbrød hertil brunet smør, grønkålsskum med røget spæk & rødkålscrudite med trøffel-citronmarinade
Sønderjysk Rugbrøds Lagkage – Et sundere alternativ. Idag havde vi besøg af National Geographic her på Nordic Food Lab, hvor de blandt andet skulle se hvilke projekter inden for “fremtidens mad” der blev udviklet her
Cozy Cooking | Fordi madlavning skal være hyggeligt