Her til aften serverede jeg så kødet i burgerboller (bagt sidstesøndag efter Claus Meyers opskrift - Meyers Bageri) med coleslaw (hvor krydderurterne blev erstattet med brøndkarse), lidt avokado og en Fentimans Cola på siden
Der er dømt slentretur på Pigalle en sen søndageftermiddag. Køkkenet bliver for en stund forvandlet til en lilleparisiskbistrot med oliven, hvidvin og legendariske moules marinés med fritter
Bedre blev det ikke, da Torvehallerne åbnede og lokkede halvdelen af mitklienteltil med deres bugnende mængder af velhængte bøffer, friskefisk, franske eddiker og håndskåret pålæg, varer som mine stamkunder jo lever og ånder for
I dag søndag, har jeg målt både Poul og LinnéasBiosignatur og Linnéafik prøvet en af minebikinier (den jeg bar ifinalen ved EM) som faldt i hendes smag og den kommer hun til at bære til DM iBodyfitness hvor hun kommer til at vælte scenen