Nu har Urtekram fået skovlen under min søde tand. Nu vi er ved Marokko, skal du lige have opskriften på de dejlige saltsyltede citroner, som man bruger meget i maden i Nordafrika
For en måneds tid siden var jeg og en god håndfuld andre søde madbloggere blevet inviteret til en dag i køkkenet med Tulip i forbindelse med, at de lancherer nogle nye delikatesse produkter i deres premium serie af leverpostej (eller leverståhej som jeg plejer at kalde det) med særligt fokus på produkternes kvalitet og ingredienser
Søderødbeder, syrlige æbler den sarte smag af kål. Nej, det der skiller sig ud i denne opskrift er nok nærmere tilbehøret – honningglasserede rødbeder, “smør”-dampet spidskål og en æble-løg-salat
Personligt foretrækker jeg at jeg stadigvæk kan smage æblernes søde og syrlige nuancer. Desuden kan en stav peberrod også konservere dine syltederødbeder, det er da et formidabelt alternativ til Atamon, syntes du ikke