Jeg havde egentlig overvejet at lave både en slags pandekager eller madmuffins som tilbehør, men jeg er vild med røstikartoflerne og fik lyst til at se, om det kunne lade sig gøre at lave dem med en rest kogte kartofler i stedet for at bruge rå, revne kartofler
Det smager lidt som røsti eller Pommes Rösti – som det vel rigtigt hedder. Vi grillede en mørbrad i bacon svøb, fik nye danske kartofler med bernaise og disse lækre blomkålspandekager til – mums
Dagens ret er en let hverdagsret, hvor man laver en en slags kartoffelpandekage/røsti som bund og ovenpå den kommer man frisk spinat, tomatskiver og til sidst et drys fetaost
bruges til at lave spiral formede pommes frittes af kartofler til børn, rodfrugts rosti eller til at snitte grøntsager i lange "spagetti" til en grøntsags roulade med fyld
Serveret med salat og røsti lavet som bunden på en rootza (bare uden fyld). Jeg forestille mig at spiralize nogle gulerødder, nogle søde kartofler og nogle squash og så lige varme dem i et fad i ovnen a la denne ret