Anret med rugbrød, rucola, laksen placeret tilfældigt ovenpå salaten, røræg. Sommeren er kommet til Danmark og hvad er bedre end at nyde det med en god gang fisk
Anretningen består af røget laks med krydderurte-røræg og to slags fyldte æg. Anret røræggene midt på fadet og fordel rigelig hakket persille og purløg herover
Røræg, håndskåret bacon, hjemmelavet kraut og masser af grønt. Når jeg laver lakstil morgenmad, er det som regel vildlaks som sælges frossent og enkelt pakket i de fleste forretninger
Jeg startede med at have en rest kylling som blev stegt i limesaft og frisk chilli, men der var ikke helt kylling nok til at mætte min sulte mave, så det blev suppleret med en hurtig gang røræg for at få nok proteiner
Scrambled eggs oversættes på dansk tilrøræg. Her er der dog divergerende meninger om, hvorvidt æggene skal røres til ukendelighed under stegning, eller de skal skubbes sammen, så de bliver til større, mere luftige og bløde flager
Min kæreste havde lavet morgenmad med rundstykker, bacon og røræg med laks. Jeg havde planer om at skulle sove lidt til middag da min kæreste havde sagt at vi skulle ud at spise
Røget laks, røræg, nybagte boller, pandekager osv. Hvad elsker du at spise til morgenmad. Dog får jeg for det meste skyr med skyr topping og hindbær til morgenmad, men det er også virkelig lækkert, og en vane jeg slet ikke kan se mig selv uden
Omeletter/spejlæg/røræg/frittata – æg, æg, æg. – Røget laks og frisk dild (salt/krydret). skal den spises eller ej, og hvordan bliver der tid til at lave noget lækkert, når det er skønt at sove længe
I dag er det blevet til Karrysild, rejesalat, røget laks med røræg fra egne høns, små lune frikadeller med hjemmelavet rødkål (fra fryseren), rødbedesalaten fra i går og bagerens gode græskarbrød og landmandens rugbrød
Rør gær ud i lunkent vand, tilsæt salt, honning, rapsolie, kommenfrø (kan poppes hurtigt på en varm pande, hvis man ønsker mere kommen-smag til brøddet) og grahamsmel, og rør grundigt
Jeg har i lang tid holdt mig lidt fra at lave omeletter, for de altid sprækkede for mig, og så opgav jeg og lavede det til scrambled eggs (røræg) i stedet
Rør æg og mælk sammen med salt og peber til en gang røræg (uden at stege det). Man kan bruge lige nøjagtigt det kød og de grøntsager man vil, og når jeg skal holde det helt simpelt som i dag, så bruger jeg bare sådan en frossen grøntsagsblanding, tilsætter løg og hvidløg (og frisk ingefær og når jeg har) og rejer (eller kylling eller laks eller det hele på en gang)