Du kan også lave røræg i ovnen. Sæt fadet i ovnen – skub rundt i massen med jævne mellemrum – hvor længe de skal stå afhænger af antallet af æg og fadets størrelse/dybde
Hvis man hælder brandvarm chokolade i sine æggeblommer, vil de klumpe og blive til røræg - derfor smeltes chokoladen over vandbad, så den ikke bliver meget varm, og den får lov at køle lidt, før den blandes i æggene
Æggene omrøres hurtigt i fordybningen, hvor de hurtigt stivner og begynder at minde om røræg. De skal dog lige drysses med sesamfrø inden de sættes i ovnen
På underbollen kommes røræg og ketchup, derefter bøf, bacon og løg/osteblandingen. Når det hele begynder at være klart flækkes burgerbollerne og ristes i ovnen
Røræg tager ikke specielt lang tid at tilberede på komfuret, men der er da lidt tid at spare ved at komme den i mikroovnen, samtidig med at hvis du er ved at tilberede den helt store brunch, så behøver du ikke tænke på mere på den
Røræg og røget laks. Arranger lakseskiver på et fad eller portionsanret laksen med hvide hele asparges og dild som pynt, ved siden af røræggene og surbrød i skiver
- Røræg. Røræg. ved 200 grader i ovnen. i ovnen ved 160 grader. Hvad er bedre en sommerferie formiddag end en herlig og gennemført amerikansk inspireret morgenmad/ brunch
Jeg har i lang tid holdt mig lidt fra at lave omeletter, for de altid sprækkede for mig, og så opgav jeg og lavede det til scrambled eggs (røræg) i stedet
Imellem, pålægschokolade, røræg, Nutella, ost, smør, chorizo pølse, parmaskinke, oatmeal, varmt leverpostej, hjemmelavet syltetøj, to store grydebrød, en bunke mysli, banan og havrepandekager, frugt i lange baner og ikke mindst en kæmpe portion brunsviger fandt jeg det passende med 42 gulerodsboller samt et gulerodsbrød oveni, bare for at give bordet en anelse mere sundhed. Nu tændes ovnen på 225 grader og bollerne sættes ind
Kog mælken med citronsaft og skal til kogepunktetPisk æggeblommerne med sukker, vanilje og maizenaSmid den tomme vaniljestang i mælkenNår mælken er kogende varm sies vaniljestang og citronskal fra og hældes i æggesnapsen under kraftig piskning (eller koagulere blommerne og du får røræg)