Pisk æggene sammen i en skål/glas og kom det på halvdelen af panden og steg som røræg. Jeg er helt vild med at der er så mange smagsnuancer i én ret som kan spises med en gaffel
Æggene omrøres hurtigt i fordybningen, hvor de hurtigt stivner og begynder at minde om røræg. I en stegepande med lidt olie sauteres ingefær, hvidløg og chili et minuts tid, hvorefter grøntsagerne tilsættes og de sauteres nu også et par minutter
Jeg bestilte en frisk risnuddelsalat med koriander, lime, cashewnødder, grøntsager og kylling. Jeg er klar over at indlægget måske vil være lidt irrelevant for mange, hvis i ikke lige ligger vejen forbi New York i den nærmeste fremtid, men jeg har dog besluttet mig for at dele alle mine spændende mad oplevelser med jer alligevel
Dernæst en omgang gurkemeje og ingefær rørægmed grønne bønner og spinat. Først og fremmest er der kokos-bananpandekager toppet med lidt granola, som jeg aldrig bliver træt af
Til frokost spiste jeg i går natur ris med tun og grøntsager, krydret med salt og peber. Til alle mine måltider forsøger jeg at få en god fordelingen af fedt, protein og kulhydrat, Jeg er bevidst om at forsyne mine muskler med proteiner, og min krop og hjerne med kulhydrat og fedt
Så let og lækkert, og der kan selvfølgelig puttes grøntsager i efter smag og behag. Min morgenmad forleden dag, opskriften er som følgerRøræg til 2 personer6 æg1 peberfrugt1 tomat½ chili1 dåse cocktailpølserPølserne steges, mens alle de resterende ingredienster, piskes sammen med en gaffel og laves som ganske almindelig røræg på en varm pande