R. e. s. t. r. d. a. g. n. p. å. M. o. f. u. m. b. c. l. i. H. v. k. y. ,. h. j. ø. O. J. -. æ. x. ". D. N. w. S. 1. ). F. I. A. 2. L. G. 0. 3. *. (. * g
12-14 nakkekoteletter (skåret af en hel nakkefilet. Svinekoteletter kan også bruges). 1en håndfuld frisk persille (en potte) eller 3-4 spsk frysetørret
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Læg grøntsager i bunden af Rømertopfen og kom svineskankene ovenpå. Læg Rømertopfen i koldt vand i 20 - 30 min. Tænd ovnen på 150 grader og sæt Rømertopfen ind i den kolde ovn
Alt lykkes i en Rømertopf. Sådan er det bare -nu er det jo svært at mislykkes med en nakkesteg – men jeg tænker mest på oksekød eller vildt- det bliver aldrig tørt eller sejt i en Rømertopf
Fredag eftermiddag lavede vi denne lækre citronkylling i rømertopf. Vi satte vi en stor fritgående kylling i rømertopfen ovenpå en bund af kartofler, løg og gulerødder
Vi har desværre ikke en tagine så vi valgte at bruge vores rømertopf til retten idag. Forleden så vi et spændende og inspirende program med Tim Vladimir, hvor han lavede marokkansk kylling i tagine
Smør en rømertopf (eller et stort ovnfast fad, som skal dækkes til) med olie og læg lammekøllen deri sammen med løgbåde, kanelstænger, mynte, vin honning og bouillon
En rømertopf - Som jeg længe har kigget på, men ikke lige fået købt. Hej derude. Jeg håber i har haft en god weekend, og er kommet nogenlunde over den, det er jeg så småt selv, dog bliver jeg nok først 100% frisk og klar i morgen
Hvis det her ikke er rustik vintermad, så ved jeg ikke hvad der så er. Jeg havde fået en vild lyst ti gammeldags oksesteg og havde fået på hjernen at den skulle laves i min romertopf eller stegeso (herre grimt navn