Stød anisfrøene i en morter, og bland dem med hvidløg, peber og olie til en marinade. Hæld marinaden over kødet og lad det marinere i minimum et par timer
På denne tiden har du tid til å lage marinaden. Påfør marinade gjevnlig, ca hvert femte minutt. 1 helt lam ca 18 kgCa så mange fedd hvitløk som du ønsker ( 30++)Fersk rosmarinSaltPepperMarinade3 liter rødvin2 liter olivenolje20 fedd hvitløkSaltPepperEn stor ny og helt ren malerkost( denne marinaden holdt til to lam, så den kan sikkert halveres)Viss du ikke har en grill som er konstruert for å kunne grille helle dyr på trenger du å bygge en ildgrav
Servér kødet med de ovnstegte kartofler, det sprøde bacon, den lækre rødvins-vildtsauce, den sprøde waldorfsalat, tyttebærmarmelade og et godt glas rødvin – så bliver det ikke bedre
Imens kan du lave den marinade aubergine-skiverne skal dækkes af. For nylig fik jeg lyst til pizza igen, og så går det jo ikke kun at lave en enkelt slags, når det er så nemt og sjovt at lege med pizza toppings
Bland en marinade. Hæld marinaden over tomatsalaten. Print This Post. Selvom du lever fedtfattigt, betyder det ikke farvel til røde bøf bearnais og, pommes frites