2 dl rødvin. 2 dl rødvin. FORORD. Okseboven er i vores øjne et overset stykke kød. Men tilberedes det ikke rigtigt, bliver kødet en sej omgang at komme igennem
Oksehaler langtidsimret i rødvin og andre lækkerier. Når de har fået en smule farve, så smider du oksehalerne tilbage deri sammen med timian og laurbærblade (dem skal du lige binde sammen med lidt bomuldssnor), tomater, citronsaft, fond og rødvin
- for jeg får en dejlig veninde på besøg i aftenOg efter en lang dag på seminariet med efterfølgende oprydning, indkøb og forberedelse af mad herhjemme, så sidder jeg nu og nyder en god kop kaffe, men ikke bare hvilken som helst kop kaffe
2 dl rødvin. 1 dl rødvin hældes over grøntsagerne og timian, salt og peber drysses over og fadet stilles i ovnen i ca. De bagte grøntsager hældes i en mellemstor gryde sammen med resten af rødvinen og 1 laurbærblade – lad det hele koge godt i ca. 2 dl rødvin. 1 dl rødvin hældes over grøntsagerne og timian, salt og peber drysses over og fadet stilles i ovnen i ca
Rødvin, eple, pære, kanelstang og speltkorn skaper fantastisk sødme og fyldighet. Ha kjøtt og bacon tilbake i gryta sammen med grønnsakene, speltkornene (godt avrent) og tilsett rødvin og kraft
Tilsett rødvin, hakkede tomater, knuste korianderfrø og hele cherrytomater. Kjøttet er brunet og grønnsaker tilsatt, skal helle over tomater, korianderfrø og rødvin ♫
Derefter tilsættes balsamico og koger væk, derefter rødvin og den koges også ind. 1 glas rødvin. Fantastisk lækker gryderet, der fungerer fantastisk som gæstemad