Rødvin opskrifter

OKSEBOV - RØDVIN - SIMRE

OKSEBOV - RØDVIN - SIMRE

2 dl rødvin. 2 dl rødvin. FORORD. Okseboven er i vores øjne et overset stykke kød. Men tilberedes det ikke rigtigt, bliver kødet en sej omgang at komme igennem
Svinekæber i Rødvin med Parmesanmos

Svinekæber i Rødvin med Parmesanmos

N. u. e. r. d. t. j. o. i. g. p. n. m. s. a. ,. æ. v. k. b. f. å. l. ø. h. O. M. V. D. S. R. P. 2. I. 4. 1. ½. c. -. 0. F. B. y. 3. T. K. 5. 6. 7
Fedtfingermad: Oksehaler i rødvin

Fedtfingermad: Oksehaler i rødvin

Oksehaler langtidsimret i rødvin og andre lækkerier. Når de har fået en smule farve, så smider du oksehalerne tilbage deri sammen med timian og laurbærblade (dem skal du lige binde sammen med lidt bomuldssnor), tomater, citronsaft, fond og rødvin
Fasan med rødvin, løg og svampe.

Fasan med rødvin, løg og svampe.

Altså tanker på rødvin, løg, champignon og så tænkte jeg fløde. Hjemme igen ledte jeg efter opskrifter på fasan, rødvin og champignon
Forude: tøsehygge, sladder, rødvin og god mad

Forude: tøsehygge, sladder, rødvin og god mad

- for jeg får en dejlig veninde på besøg i aftenOg efter en lang dag på seminariet med efterfølgende oprydning, indkøb og forberedelse af mad herhjemme, så sidder jeg nu og nyder en god kop kaffe, men ikke bare hvilken som helst kop kaffe
Grøntsags sauce med rødvin

Grøntsags sauce med rødvin

2 dl rødvin. 1 dl rødvin hældes over grøntsagerne og timian, salt og peber drysses over og fadet stilles i ovnen i ca. De bagte grøntsager hældes i en mellemstor gryde sammen med resten af rødvinen og 1 laurbærblade – lad det hele koge godt i ca. 2 dl rødvin. 1 dl rødvin hældes over grøntsagerne og timian, salt og peber drysses over og fadet stilles i ovnen i ca

Is med chokolade og rødvin

En is med chokolade og rødvin – ja hvorfor ikke. Chokolade og rødvin kan komplementere hinanden og hvorfor så ikke også i en is
Storfe alt-i-ett-gryte med rødvin og speltkorn

Storfe alt-i-ett-gryte med rødvin og speltkorn

Rødvin, eple, pære, kanelstang og speltkorn skaper fantastisk sødme og fyldighet. Ha kjøtt og bacon tilbake i gryta sammen med grønnsakene, speltkornene (godt avrent) og tilsett rødvin og kraft
Lammeskank i rødvin

Lammeskank i rødvin

Kom lammeskankene tilbage i gryden sammen med rødvin, bouillon, laurbærblade og timian. 1 flaske rødvin. 1 flaske rødvin
Biff og sopprisotto med rødvin ♫♪?

Biff og sopprisotto med rødvin ♫♪?

Det er mest vanlige å bruke hvitvin i risotto, men jeg hadde kun rødvin på hytta. Det ble utrolig godt med rødvin også, bare prøv
Elghakk med sopp og rødvin ♫♪

Elghakk med sopp og rødvin ♫♪

I dag tilsatte jeg også masse sopp, rødvin -og en skvett soppsoya. Tilsett rødvin, salt og pepper. Tilsett gulrøtter, poteter, rødvin og kraft ♫♪
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Her vil en rødvin fra Toscana af sangiovesedruen gøre sig godt – f. Koteletter i fad. Den eneste rigtige måde at servere koteletter på
Mørbradgryde, helt klassisk

Mørbradgryde, helt klassisk

Derefter tilsættes balsamico og koger væk, derefter rødvin og den koges også ind. 1 glas rødvin. Fantastisk lækker gryderet, der fungerer fantastisk som gæstemad