Smør et fad med lidt olie og læg sammenrullet rødtunger i fadet. For noget tid siden har jeg sagt ja, til at deltage i en fiskeret udfordring fra madbloggerudfordringen
I går lørdag stod den på den lækreste menu i fiskens tegn. Østers til forret og appelsinsorbet med chokoladeganache til dessert - og så denne fantastiske havtaskeret til hovedret
I stedet for søtunge, som vi brugte, kan du også bruge rødspætte eller rødtunger. I går aftes havde vi lidt at fejre, så den fik hele armen på middagen, som dårligt kunne blive mere luksuriøs
Fladfiskeruller med blåbær på bund af kartofler - uhm, det lyder godt, men det gik helt i fisk. Flot ser det da ud - og jeg er sikker på, at det kan smage rigtig godt
Restaurant The Lodge der ligger lige midt i Vejle's centrum tæt på banegården er et af Vejle's bedre bud på fine dining, restauranten der er ejet af Kirk familien der ejer Lego koncernen har indrettet denne baghus bygning i elegant moderne stil og prøver at bevæge sig op i den gode ende på restaurant scenen
Søpindsvin. Beau Clugston har tidligere haft sin daglige gang i Nomas testkøkken. Nu slår han derimod sine folder i sin nyligt åbnede restaurant Iluka i Peder Skrams Gade i det indre København