rødtunge. I går lørdag stod den på den lækreste menu i fiskens tegn. Østers til forret og appelsinsorbet med chokoladeganache til dessert - og så denne fantastiske havtaskeret til hovedret
I stedet for søtunge, som vi brugte, kan du også bruge rødspætte eller rødtunger. I går aftes havde vi lidt at fejre, så den fik hele armen på middagen, som dårligt kunne blive mere luksuriøs
Her får du opskriften på hvordan du ryger rødspætter – men måden passer faktisk til de fleste fisk, fx også torsk, kuller, makral, rødtunge og slethvar
8 rødspættefileter, rødtunge eller andre fladfisk. Bland rasp, persille, salt og peber sammen. Du kan vælge at komme det i en foodprocessor eller blender og mikse det godt sammen, det bliver flot grønt
Rødtunge med rabarber (COOP) 100 g. Rabarber er lige med forår og en snarlig sommer. Rabarber bruges ofte i retter, hvor man ellers ville bruge frugt, men det er botanisk set en grøntsag