S. å. e. r. d. t. a. s. ø. n. g. ,. o. i. f. m. j. B. l. y. k. I. u. p. v. h. b. V. æ. q. D. c. M. (. 4. ). 1. 6. 2. /. F. T. è. 5. 0. H. 3. L. -. E. 7. 8. K. 9. N. P. A. e g
D. e. t. r. i. n. m. d. v. æ. g. a. l. o. ". p. ø. s. k. f. -. å. h. ,. R. (. b. u. N. ). j. P. c. T. I. F. 4. 8. 1. 0. 2. 5. 3. /. y. %. O. H. S. K. B. 6. 7. V. 9. A. n g
Rødspætter er og bliver en tilbagevendende favoritspise her i huset. Selv om intentionen mange af gangene er, at vi skal have den sunde udgave af rødspætterne, så ender det næsten hver gang med, at vi får argumenteret os frem til, at det nu er lidt ærgerligt ikke at panere, når det nu er rødspætter
Her får du opskriften på hvordan du ryger rødspætter – men måden passer faktisk til de fleste fisk, fx også torsk, kuller, makral, rødtunge og slethvar
Dette er blevet en af mine nye ynglings opskrifter, når jeg skal lave fisk. Det crunchy nøddelag uden på fisken, gør den endnu mere lækker at spise og giver lidt knas til den bløde fisk
Butterdejspladerne lægges til optøning. Fileterne rulles med skindsiden indad, krydres med salt og peber, lægges i et ovnfast fad, dækkes til med stanniol og dampes 12-15 minutter ved 200°C i en forvarmet ovn
Tvillingerne bliver ældre - nu 8 måneder, og der begynder at indsnige sig lidt overskud igen. Lysten til både at lave mad og bloggen er kommet så småt tilbage, og jeg forsøger derfor at sparke lidt gang i min blog igen
4 flåede rødspætter. Vask grøntsagerne. Vend fisk i rugmel, brun i smør eller olivenolie på varm pande. Kom fisk i bradepande og steg færdigt 10-15 minutter i ovnen ved 160 grader
Rødspætterne er gratineret med spinat og mornaysauce og serveret med en lækker tomatsalat. Endnu en nem måde at lave rødspætte på en ny måde, helt uden panering
Læg rødspættefileter i mælk og vend herefter i emmermel med salt og lidt friskkværnet peber. Steg fileterne på en tefalbelagt stegepande i lidt smør og rapsolie i 2-3 min
I dag kom jeg sent hjem og besluttede mig for at blande en ret ud af det jeg lige havde. Det endte så ud i en ret der smagte virkelig godt, og det er helt klart ikke sidste gang jeg laver den