Jeg lavede oprindeligt denne portion til en kamsteg i stedet for en traditionel varm rødkål. En dejlig let farverig og sprød salat, der kan bruges som tilbehør til det meste kød og fisk
Tørrist solsikkekernerne på en varm pande. Denne rødkålssalat er ganske frisk og sprød og har samtidig appelsinens sødme og umami fra de soyaristede solsikkekerner
Hakkebøf med knasende sprød rødkålssalat med bid i -. Form bøfferne til 2 store eller 4 alm bøffer og steg dem på høj varme i lidt olie til de er færdig
kartofler, brunede kartofler, en grønkålssalat, rødkålssalat og min fars fantastiske sauce. Dette vil kun gøre konsistensen bedre når du skal skære skiver af den og servere på julebordet, og så behøver du heller ikke stresse over, at lave den på dagen, men skal blot varme den
Denne andesteg lavede vi i weekenden efter Mortens Aften, hvor vi forkælede børnenes oldeforældre med en lækker klassik andesteg, sprød rødkålssalat, kartofler og sovs
Jeg vil foreslår du servere med Julekrydret rødkålssalat (Klik linket for at se opskriften). Når de er varme, fordeles de i begge sider af grillen til indirekte stegning
Den smager meget… julet og passer til det traditionelle jule tilbehør, sovs, brune kartofler, rødkål/rødkålssalat, syltede grønne tomater, asier… Ja det er lidt fjollet at holde en ekstra jul i september, men det er jo ren hygge
brunede kartofler, en brun sovs samt en rødkålssalat med pærer og clementiner til postejen. Sovsen kan varmes op til kogepunktet – eller serveres kold til postejen
Rødkålssalat. Flæskestegen sættes i den varme ovn med stegetermometer i. Rødkålssalat. På jævn varme skal grydens indhold koges sammen indtil sukkeret er helt smeltet og tranebærerne begynder at briste