Rødkålssalat med mandler opskrifter

Asiatisk rødkålssalat med granatæble og ingefær

Asiatisk rødkålssalat med granatæble og ingefær

Det utraditionelle er, at den er smagt til med ingefær og koriander og drysset med ristede mandler. Indlægget Asiatisk rødkålssalatmed granatæble og ingefær blev vist første gang den
Asiatisk rødkålssalat

Asiatisk rødkålssalat

Mas let sesamfrøene mellem fingrene eller med et bredt knivsblad. Smag eventuelt til med ekstra salt og peber

Rødkålssalat

50 g mandler. Fedt. 14 gram. Protein. Kulhydrat. 67 gram 400 g rødkål. 1 lille rødløg. 2 spsk. persille. 1 spsk. æbleeddike
Rødkålssalat med kaneldressing

Rødkålssalat med kaneldressing

Smag yoghurten med sirup, kanel, salt og peber. 10 mandler. 10 mandler. Det smager næsten og kun næsten som æblekage
Rødkålssalat

Rødkålssalat

Ja, jeg er gået hen og blevet ret vild med rødkål. Denne lækre og friske rødkålssalat er lavet ud fra ingredienser, som jeg havde i skabet
Krydret frisk rødkålssalat med and

Krydret frisk rødkålssalat med and

Hak nødder og mandler meget groft og rist dem let gyldne på en tør pande. Bland rødkål med dressing, pærer, abrikoser og rosiner/tranebær - og anret på et fad
ugens menu uge 50 2012 – grøn julemiddag

ugens menu uge 50 2012 – grøn julemiddag

Her er postejen serveret med den rå rødkålssalat. rødkålssalat. Den store portion mandler til postejen blev lynhurtigt hakket med min nye Bamix Deluxe stavblender
ugens menu uge 49 2012 – køkken-lykken er en stavblender

ugens menu uge 49 2012 – køkken-lykken er en stavblender

Jeg har her forslag til en rødkålssalatmed både rødkål, rødbeder og radicchiosalat. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
mandelpostej

mandelpostej

brunede kartofler, en brun sovs samt en rødkålssalatmed pærer og clementiner til postejen. Jeg har hakket mandlernemed min nye Bamix de Luxe stavblender
Nemme nøddedeller

Nemme nøddedeller

sammen medrødkålssalat, råkost eller på en rugbrødsmad. Brug lav/medium varme, så de ikke bliver for hurtigt brændte udenpå