Denne andesteg lavede vi i weekenden efter Mortens Aften, hvor vi forkælede børnenes oldeforældre med en lækker klassik andesteg, sprød rødkålssalat, kartofler og sovs
Rødkålssalat. Server den lun eller kold. Denne opskrift lavede jeg første gang for mange år siden (måske 10 år siden) men den bliver ved med at dukke op da den er super god
Jeg vil foreslår du servere med Julekrydret rødkålssalat (Klik linket for at se opskriften). Er det meget koldt - flere minusgrader - skal den have lidt mere og lidt flere kul
brunede kartofler, en brun sovs samt en rødkålssalat med pærer og clementiner til postejen. Sovsen kan varmes op til kogepunktet – eller serveres kold til postejen
Vi lavede en klassisk andesteg med en sprød rødkålssalat og forskellige julesmåkager. I løbet af foråret lavede vi fiberriger koldhævede morgenboller med chiafrø, asiatisk rejesuppe ala tum-yum og en smagfuld hjemmelavet rød peberfrugtpesto
En lun rødkålssalat har bidt sig fast og har været fast indslag i de senere år. Når risengrøden er helt kold, piskes fløden til flødeskum og med flormelis
Her er de serveret med karryblomkål med mandler og en rest rødkålssalat. De kan spises med alverdens tilbehør, men er også gode som de er (de smager fint kolde) – fx til madpakker
Frisk rødkålssalat med appelsin og granatæble. Skal serveres helt kold. Synes selv bedst om en, ikke for sød jordbærgrød, og den bliver mere frisk af lidt lime