300 g rødfiskefilet. 300 g rødfiskefilet. Jeg har lige for tiden en søn som er ret vild med ris, så det passer jo egentlig helt fint med, at vi andre også er vilde med risotto
Krydr rødfiskefileterne med salt og peber, og steg dem med skindsiden nedad i resten af olien – først ved hård varme, så de danner skorpe – og derefter ved mindre varme, til kødet er hvidt
600 g rødfiskefilet med skind. 600 g rødfiskefilet med skind. Udskriv denne opskrift. Kartoffelsalaten er en virkelig delikatesse, hvis den tilberedes af nye kartofler, men gamle kan også sagtens anvendes
175g rødfiskefilet. 175g rødfiskefilet. Print This Post. Har du lidt rester fisk – ikke tilberedt – i fryserne, som er for små til, at blive til en ret til hele familien, så køb en dåse hummersuppe, og lav en hurtigt “hjemmelavet fiske-/hummersuppe”
400 g rødfiskefilet. 400 g rødfiskefilet. Print This Post. Anden slags fisk ville sikkert også kunne anvendes – så hedder den bare ikke rødfisk i ovn – men vi er blevet glade for rødfisken fordi den ikke smager kraftigt af fisk, så derfor kan ungerne også lide den
purløg1 usprøjtet citron200 g rygeost, 5+600 g rødfiskefilet med skind1 spsk. Kartoffelsalaten er en virkelig delikatesse når den tilberedes af nye kartofler, men gamle kan også sagtens anvendes
Krydr rødfiskefileterne med salt og peber, og steg dem med skindsiden nedad i resten af olien – først ved hård varme, så de danner skorpe – og derefter ved mindre varme, til kødet er hvidt