Sluk for varmen og lad rødkålen stå og køle lidt. Denne rødbedesalat vil altid minde mig om en fantastisk weekend med gode venner i sommerhus i Sverige, vi grillede flæskesteg
Vi lavede kartoffelmos og rødbedesalat til, og der var til to dage plus en portion i fryseren til en dag, hvor man gerne vil slippe lidt nemt om ved det
To lune veganske rødbede-deller, en lækker cremet hummus, en linsesalat med bladselleri, løse bagte majs med soltørret tomat, rødkålssalat med appelsin og ristede solsikkekerner, rødbedesalat, quinoasalat med abrikoser og persille, fuldkorns pastasalat med sorte oliven, pesto og ristede pinjekerner
Herudover har vi planer om skønne salater og tilbehør af årstidens mange lækre rodfrugter, fx denne smukke Stribet rødbedesalat, og måske der også bliver plads til en god klassisk Øllebrød på madplanen her i oktober
Rødbedesalat med belugalinser og æble700g rødbeder100g beluga-linser3 dl vand1 lille bundt frisk basilikum50 g valnødder, groft hakket1 stort æbleUrtesalt og peber Dressing. 20 minutter under låg ved svag varme
Vi serverede det med en varmrødbedesalat med feta og rosmarin. Brændende kærlighed smager bare fantastisk godt - og så er det proppet med både smør og bacon