Salaten i dette indlæg er en rigtig efterårssag med både rødbeder ogæbler, der lige nu er i sæson. Jeg elsker at få inspiration og finde på ideer til nye salater som tilbehør til aftensmaden eller til frokost, for der er simpelthen så mange muligheder for kombinationer af smage og konsistenser
Denne rødbedesalat er ikke bare en fryd for øjet, den er også en fryd for dine smagsløg og din krop vil elske dig for rødbedens ernæringsmæssige fordele
Rødbeder ogæbler rives mellemfint. Engang kunne jeg virkelig ikke lide rødbede, og det var først for et par år siden at mit forhold til den smukke grøntsag ændredes til det bedre
Rå rødbedesalat med æblerog peberrod. Bland rødbeder, æblerog peberrod, og hæld marinaden over. Og al ære og respekt for det, dem spiser vi rigtig mange af herhjemme, men engang imellem skal det bare noget nyt og anderledes til
Vi lavede kartoffelmos ogrødbedesalat til, og der var til to dage plus en portion i fryseren til en dag, hvor man gerne vil slippe lidt nemt om ved det
Det kan fx være denne rødbedesalat med æbler, linser og hele korn. Servér skallerne med grønt drys og giv en mættende salat til, fx en rødbedesalat med fuldkorn og linser
Herudover har vi planer om skønne salater og tilbehør af årstidens mange lækre rodfrugter, fx denne smukke Stribet rødbedesalat, og måske der også bliver plads til en god klassisk Øllebrød på madplanen her i oktober
Mange finder rødbede kedelig og besværlig at håndtere. Rødbedesalat er et hit i min omgangskreds. Rødbede er en fantastisk grøntsag, som smager herligt rå og bag sin mørke skrald har rødbeden den flotteste violette farve
Bland revet rødbede, gulerod ogæbler med appelsiner i skiver. Det er ikke de mange fordele jeg vil bruge krudt på at beskrive her på bloggen, jeg vil sådan set bare komme med et bud på to forskellige rødbedesalater, som er lette at lave, så du kan komme hurtigt i gang med at forkæle din krop